BEAUTY - ELYSIAN SERUM FOUNDATION

RM60.00 Ex Tax: RM60.00
Brand: CLOVERUSH
Product Code: EL - SERUM FOUNDATION
Availability: In Stock

Available Options


* COLOR - ELYSIAN FD:
Quantity

Qty: Add to Cart

BEAUTY - ELYSIAN SERUM FOUNDATION

RAHSIA KULIT BAK TELUR DIKUPAS KAK ESAH.
.
Kak esah ni pengguna setia Elysian. Dari Booster Serum, Ruby skincare dan cosmetic semua guna Elysian tau!
.
Sekarang kak ecah nak tunjuk cara make up guna SERUM FOUNDATION. Nampak tak mudah je guna foundation tu? Tak perlu tenyeh kuat kuat. Lembut lembut je terus blend cantik dengan kulit. 
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah.
.
✔ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. 
✔Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔  Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan lada wajah.
✔ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. 
✔ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan mingak secara berlebihan.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kukit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit.

There are no reviews for this product.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: